Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попова, В. М. | |
dc.contributor.author | Чехун, М. Г. | |
dc.contributor.author | Popova, V. M. | |
dc.contributor.author | Chekhun, M. G. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:07Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:07Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Попова В. М. Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв / В. М. Попова, М. Г. Чехун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 27–28. — (Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149 | - |
dc.format.extent | 27-28 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв | |
dc.title.alternative | Features of preparation of technological water for alcoholic beverages | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 663.5 663.6 | |
dc.relation.references | 1. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічний регламент на виробництво горілок і лікеро-горілчаних напоїв// ТР 18 Україна 4179-93, Київ, 1993. | |
dc.relation.references | 2. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічна інструкція по лікеро-горілчаному виробництву // ТІ У 18.4466-94, Київ, 1994. | |
dc.relation.references | 3. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Воду можна “оздоровити” // Харчова і переробна промисловість. 2004. Лип. С. 28–29. | |
dc.relation.references | 4. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Чи потрібно намагнічувати воду? // Харчова і переробна промисловість. 2004, серп. С. 30–31. | |
dc.relation.references | 5. Янчевський В.К., Ковальчук В.П., Попова В.М., Кравчук З.Д. та ін. Інструкція по хіміко-технологічному контролю лікеро-горілчаного виробництва. – К., 1999. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichnyi rehlament na vyrobnytstvo horilok i likero-horilchanykh napoiv// TR 18 Ukraine 4179-93, Kyiv, 1993. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichna instruktsiia po likero-horilchanomu vyrobnytstvu, TI U 18.4466-94, Kyiv, 1994. | |
dc.relation.referencesen | 3. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Vodu mozhna "ozdorovyty", Kharchova i pererobna promyslovist. 2004. Lyp. P. 28–29. | |
dc.relation.referencesen | 4. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Chy potribno namahnichuvaty vodu?, Kharchova i pererobna promyslovist. 2004, serp. P. 30–31. | |
dc.relation.referencesen | 5. Yanchevskyi V.K., Kovalchuk V.P., Popova V.M., Kravchuk Z.D. and other Instruktsiia po khimiko-tekhnolohichnomu kontroliu likero-horilchanoho vyrobnytstva, K., 1999. | |
dc.identifier.citationen | Popova V. M., Chekhun M. G. (2023) Osoblyvosti pidhotovky tekhnolohichnoi vody dlia alkoholnykh napoiv [Features of preparation of technological water for alcoholic beverages]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 27-28 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, кафедра харчових виробництв, Київ, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 27 | |
dc.citation.epage | 28 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Popova_V_M-Features_of_preparation_27-28.pdf | 613,1 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNTK_2023_Popova_V_M-Features_of_preparation_27-28.djvu | 29,34 kB | DjVu | Göster/Aç | |
MNTK_2023_Popova_V_M-Features_of_preparation_27-28__COVER.png | 1,26 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.