Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПопова, В. М.
dc.contributor.authorЧехун, М. Г.
dc.contributor.authorPopova, V. M.
dc.contributor.authorChekhun, M. G.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:07Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:07Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationПопова В. М. Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв / В. М. Попова, М. Г. Чехун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 27–28. — (Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149-
dc.format.extent27-28
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleОсобливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв
dc.title.alternativeFeatures of preparation of technological water for alcoholic beverages
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc663.5 663.6
dc.relation.references1. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічний регламент на виробництво горілок і лікеро-горілчаних напоїв// ТР 18 Україна 4179-93, Київ, 1993.
dc.relation.references2. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічна інструкція по лікеро-горілчаному виробництву // ТІ У 18.4466-94, Київ, 1994.
dc.relation.references3. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Воду можна “оздоровити” // Харчова і переробна промисловість. 2004. Лип. С. 28–29.
dc.relation.references4. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Чи потрібно намагнічувати воду? // Харчова і переробна промисловість. 2004, серп. С. 30–31.
dc.relation.references5. Янчевський В.К., Ковальчук В.П., Попова В.М., Кравчук З.Д. та ін. Інструкція по хіміко-технологічному контролю лікеро-горілчаного виробництва. – К., 1999.
dc.relation.referencesen1. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichnyi rehlament na vyrobnytstvo horilok i likero-horilchanykh napoiv// TR 18 Ukraine 4179-93, Kyiv, 1993.
dc.relation.referencesen2. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichna instruktsiia po likero-horilchanomu vyrobnytstvu, TI U 18.4466-94, Kyiv, 1994.
dc.relation.referencesen3. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Vodu mozhna "ozdorovyty", Kharchova i pererobna promyslovist. 2004. Lyp. P. 28–29.
dc.relation.referencesen4. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Chy potribno namahnichuvaty vodu?, Kharchova i pererobna promyslovist. 2004, serp. P. 30–31.
dc.relation.referencesen5. Yanchevskyi V.K., Kovalchuk V.P., Popova V.M., Kravchuk Z.D. and other Instruktsiia po khimiko-tekhnolohichnomu kontroliu likero-horilchanoho vyrobnytstva, K., 1999.
dc.identifier.citationenPopova V. M., Chekhun M. G. (2023) Osoblyvosti pidhotovky tekhnolohichnoi vody dlia alkoholnykh napoiv [Features of preparation of technological water for alcoholic beverages]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 27-28 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, кафедра харчових виробництв, Київ, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage27
dc.citation.epage28
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Koleksiyonlarda Görünür:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.