Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149

Tytuł: Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв
Inne tytuły: Features of preparation of technological water for alcoholic beverages
Authors: Попова, В. М.
Чехун, М. Г.
Popova, V. M.
Chekhun, M. G.
Akcesoria: Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, кафедра харчових виробництв, Київ, Україна
Cytat: Попова В. М. Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв / В. М. Попова, М. Г. Чехун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 27–28. — (Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення).
Bibliographic description: Popova V. M., Chekhun M. G. (2023) Osoblyvosti pidhotovky tekhnolohichnoi vody dlia alkoholnykh napoiv [Features of preparation of technological water for alcoholic beverages]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 27-28 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 663.5 663.6
Strony: 2
Zakres stron: 27-28
Główna strona: 27
Strona końcowa: 28
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічний регламент на виробництво горілок і лікеро-горілчаних напоїв// ТР 18 Україна 4179-93, Київ, 1993.
2. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічна інструкція по лікеро-горілчаному виробництву // ТІ У 18.4466-94, Київ, 1994.
3. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Воду можна “оздоровити” // Харчова і переробна промисловість. 2004. Лип. С. 28–29.
4. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Чи потрібно намагнічувати воду? // Харчова і переробна промисловість. 2004, серп. С. 30–31.
5. Янчевський В.К., Ковальчук В.П., Попова В.М., Кравчук З.Д. та ін. Інструкція по хіміко-технологічному контролю лікеро-горілчаного виробництва. – К., 1999.
References: 1. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichnyi rehlament na vyrobnytstvo horilok i likero-horilchanykh napoiv// TR 18 Ukraine 4179-93, Kyiv, 1993.
2. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichna instruktsiia po likero-horilchanomu vyrobnytstvu, TI U 18.4466-94, Kyiv, 1994.
3. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Vodu mozhna "ozdorovyty", Kharchova i pererobna promyslovist. 2004. Lyp. P. 28–29.
4. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Chy potribno namahnichuvaty vodu?, Kharchova i pererobna promyslovist. 2004, serp. P. 30–31.
5. Yanchevskyi V.K., Kovalchuk V.P., Popova V.M., Kravchuk Z.D. and other Instruktsiia po khimiko-tekhnolohichnomu kontroliu likero-horilchanoho vyrobnytstva, K., 1999.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi