Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163
| Назва: | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва |
| Інші назви: | Characteristics of the main raw materials of bakery production |
| Автори: | Кравченюк, Х. Ю. Свента, Н. М. Kravcheniuk, K. Y. Sventa, N. M. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Кравченюк Х. Ю. Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва / Х. Ю. Кравченюк, Н. М. Свента // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Kravcheniuk K. Y., Sventa N. M. (2023) Kharakterystyka osnovnoi syrovyny khlibopekarskoho vyrobnytstva [Characteristics of the main raw materials of bakery production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 42 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 24-тра-2023 |
| Дата внесення: | 19-лип-2023 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| УДК: | 664.661 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 42 |
| Початкова сторінка: | 42 |
| Кінцева сторінка: | 42 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.pdf | 285,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.djvu | 15,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42__COVER.png | 448,34 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.