霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченюк, Х. Ю. | |
| dc.contributor.author | Свента, Н. М. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. Y. | |
| dc.contributor.author | Sventa, N. M. | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
| dc.date.created | 2023-05-24 | |
| dc.date.issued | 2023-05-24 | |
| dc.identifier.citation | Кравченюк Х. Ю. Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва / Х. Ю. Кравченюк, Н. М. Свента // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42. — (Вода і харчова промисловість). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163 | - |
| dc.format.extent | 42 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
| dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
| dc.title | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва | |
| dc.title.alternative | Characteristics of the main raw materials of bakery production | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.661 | |
| dc.identifier.citationen | Kravcheniuk K. Y., Sventa N. M. (2023) Kharakterystyka osnovnoi syrovyny khlibopekarskoho vyrobnytstva [Characteristics of the main raw materials of bakery production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 42 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| dc.citation.spage | 42 | |
| dc.citation.epage | 42 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| �蝷箔����: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.pdf | 285,77 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.djvu | 15,07 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42__COVER.png | 448,34 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.