Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163
Titulua: | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва |
Beste titulu batzuk: | Characteristics of the main raw materials of bakery production |
Egilea: | Кравченюк, Х. Ю. Свента, Н. М. Kravcheniuk, K. Y. Sventa, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва / Х. Ю. Кравченюк, Н. М. Свента // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Kravcheniuk K. Y., Sventa N. M. (2023) Kharakterystyka osnovnoi syrovyny khlibopekarskoho vyrobnytstva [Characteristics of the main raw materials of bakery production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 42 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Gordailuaren-data: | 24-May-2023 |
Date of entry: | 19-Jul-2023 |
Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 42 |
Start page: | 42 |
End page: | 42 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.pdf | 285,77 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.djvu | 15,07 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42__COVER.png | 448,34 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.