Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163
Tytuł: | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва |
Inne tytuły: | Characteristics of the main raw materials of bakery production |
Authors: | Кравченюк, Х. Ю. Свента, Н. М. Kravcheniuk, K. Y. Sventa, N. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Кравченюк Х. Ю. Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва / Х. Ю. Кравченюк, Н. М. Свента // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Kravcheniuk K. Y., Sventa N. M. (2023) Kharakterystyka osnovnoi syrovyny khlibopekarskoho vyrobnytstva [Characteristics of the main raw materials of bakery production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 42 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-lip-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 42 |
Główna strona: | 42 |
Strona końcowa: | 42 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42163 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.pdf | 285,77 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42.djvu | 15,07 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Characteristics_of_the_42__COVER.png | 448,34 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi