Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42154
| Titre: | Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкості | 
| Autre(s) titre(s): | Production of fat products with increased antioxidant resistance | 
| Auteur(s): | Масняк, І. В. Masnyak, I. V.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Масняк І. В. Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкості / І. В. Масняк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 34. — (Вода і харчова промисловість). | 
| Bibliographic description (International): | Masnyak I. V. (2023) Vyrobnytstvo zhyrovmisnykh produktiv pidvyshchenoi antyoksydantnoi stiikosti [Production of fat products with increased antioxidant resistance]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 34 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023  | 
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Date de publication: | 24-mai-2023 | 
| Date of entry: | 19-jui-2023 | 
| Editeur: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A.,  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023  | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 34 | 
| Start page: | 34 | 
| End page: | 34 | 
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42154 | 
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023  | 
| References (Ukraine): | 1. Siddhuraju, P., Becker, K. (2007). The antioxidant and free radical scavenging activities of processed cowpea (Vigna unguiculata L.) see extracts. Food Chem., 101, 1-10. 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222.  | 
| References (International): | 1. Siddhuraju, P., Becker, K. (2007). The antioxidant and free radical scavenging activities of processed cowpea (Vigna unguiculata L.) see extracts. Food Chem., 101, 1-10. 2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222.  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Collection(s) : | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | 
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Masnyak_I_V-Production_of_fat_products_34.pdf | 287,51 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| MNTK_2023_Masnyak_I_V-Production_of_fat_products_34.djvu | 18,8 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| MNTK_2023_Masnyak_I_V-Production_of_fat_products_34__COVER.png | 1,31 MB | image/png | Voir/Ouvrir | 
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.