Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42154

Tytuł: Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкості
Inne tytuły: Production of fat products with increased antioxidant resistance
Authors: Масняк, І. В.
Masnyak, I. V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Масняк І. В. Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкості / І. В. Масняк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 34. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Masnyak I. V. (2023) Vyrobnytstvo zhyrovmisnykh produktiv pidvyshchenoi antyoksydantnoi stiikosti [Production of fat products with increased antioxidant resistance]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 34 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 34
Główna strona: 34
Strona końcowa: 34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42154
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Siddhuraju, P., Becker, K. (2007). The antioxidant and free radical scavenging activities of processed cowpea (Vigna unguiculata L.) see extracts. Food Chem., 101, 1-10.
2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222.
References: 1. Siddhuraju, P., Becker, K. (2007). The antioxidant and free radical scavenging activities of processed cowpea (Vigna unguiculata L.) see extracts. Food Chem., 101, 1-10.
2. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi