Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42151
Titolo: | Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктах |
Titoli alternativi: | Fruit fillers in dairy products |
Autori: | Гудим, О. В. Gudym, O. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гудим О. В. Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктах / О. В. Гудим // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 31. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Gudym O. V. (2023) Fruktovi napovniuvachi u kyslomolochnykh produktakh [Fruit fillers in dairy products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 31 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data: | 24-mag-2023 |
Date of entry: | 19-lug-2023 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 31 |
Start page: | 31 |
End page: | 31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42151 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Lialyk, A. T., Pokotylo, A. S., & Kukhtyn, M. D. (2019). Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 124-129. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Lialyk, A. T., Pokotylo, A. S., & Kukhtyn, M. D. (2019). Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 124-129. |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Gudym_O_V-Fruit_fillers_in_dairy_products_31.pdf | 339,48 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MNTK_2023_Gudym_O_V-Fruit_fillers_in_dairy_products_31.djvu | 19,49 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
MNTK_2023_Gudym_O_V-Fruit_fillers_in_dairy_products_31__COVER.png | 476,53 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.