Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42184
| Назва: | Вода в харчових продуктах та її значення для організму |
| Інші назви: | Water in food products and its importance for the body |
| Автори: | Гарасимюк, О. А. Вічко, О. І. Harasymiuk, O. A. Vichko, O. I. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Гарасимюк О. А. Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О. А. Гарасимюк, О. І. Вічко // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 63. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Harasymiuk O. A., Vichko O. I. (2023) Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu [Water in food products and its importance for the body]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 63 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 24-тра-2023 |
| Дата внесення: | 19-лип-2023 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| УДК: | 628.1.03 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 63 |
| Початкова сторінка: | 63 |
| Кінцева сторінка: | 63 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42184 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Перелік літератури: | 1. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 336 с. 2. Біоорганічна хімія. Практикум : навч. посіб. / Л. І. Остапченко,І. В. Компанець, О. В. Скопенко та ін. – К. : ВПЦ "Київський університет", 2019. – 400 с. |
| References: | 1. Zubar N. M. Osnovy fizfolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p. 2. Bioorhanichna khimiia. Praktykum : tutorial, L. I. Ostapchenko,I. V. Kompanets, O. V. Skopenko and other – K. : VPTs "Kyivskyi universytet", 2019, 400 p. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Harasymiuk_O_A-Water_in_food_products_63.pdf | 286,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Harasymiuk_O_A-Water_in_food_products_63.djvu | 16,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Harasymiuk_O_A-Water_in_food_products_63__COVER.png | 468,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.