Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42184

Titolo: Вода в харчових продуктах та її значення для організму
Titoli alternativi: Water in food products and its importance for the body
Autori: Гарасимюк, О. А.
Вічко, О. І.
Harasymiuk, O. A.
Vichko, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гарасимюк О. А. Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О. А. Гарасимюк, О. І. Вічко // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 63. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Harasymiuk O. A., Vichko O. I. (2023) Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu [Water in food products and its importance for the body]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data: 24-mag-2023
Date of entry: 19-lug-2023
Editore: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 628.1.03
664
Number of pages: 1
Page range: 63
Start page: 63
End page: 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42184
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 336 с.
2. Біоорганічна хімія. Практикум : навч. посіб. / Л. І. Остапченко,І. В. Компанець, О. В. Скопенко та ін. – К. : ВПЦ "Київський університет", 2019. – 400 с.
References (International): 1. Zubar N. M. Osnovy fizfolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p.
2. Bioorhanichna khimiia. Praktykum : tutorial, L. I. Ostapchenko,I. V. Kompanets, O. V. Skopenko and other – K. : VPTs "Kyivskyi universytet", 2019, 400 p.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.