Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42184
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарасимюк, О. А. | |
dc.contributor.author | Вічко, О. І. | |
dc.contributor.author | Harasymiuk, O. A. | |
dc.contributor.author | Vichko, O. I. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:11Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:11Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Гарасимюк О. А. Вода в харчових продуктах та її значення для організму / О. А. Гарасимюк, О. І. Вічко // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 63. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42184 | - |
dc.format.extent | 63 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Вода в харчових продуктах та її значення для організму | |
dc.title.alternative | Water in food products and its importance for the body | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 628.1.03 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 336 с. | |
dc.relation.references | 2. Біоорганічна хімія. Практикум : навч. посіб. / Л. І. Остапченко,І. В. Компанець, О. В. Скопенко та ін. – К. : ВПЦ "Київський університет", 2019. – 400 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Zubar N. M. Osnovy fizfolohii ta hihiieny kharchuvannia: Pidruchnyk, K., Centre of Educational Literature, 2010, 336 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Bioorhanichna khimiia. Praktykum : tutorial, L. I. Ostapchenko,I. V. Kompanets, O. V. Skopenko and other – K. : VPTs "Kyivskyi universytet", 2019, 400 p. | |
dc.identifier.citationen | Harasymiuk O. A., Vichko O. I. (2023) Voda v kharchovykh produktakh ta yii znachennia dlia orhanizmu [Water in food products and its importance for the body]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 63 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 63 | |
dc.citation.epage | 63 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Harasymiuk_O_A-Water_in_food_products_63.pdf | 286,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Harasymiuk_O_A-Water_in_food_products_63.djvu | 16,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Harasymiuk_O_A-Water_in_food_products_63__COVER.png | 468,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.