Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162

Назва: Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів
Інші назви: Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products
Автори: Дутка, Р. М.
Dutka, R. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Дутка Р. М. Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів / Р. М. Дутка // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 41. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Dutka R. M. (2023) Pidbir efektyvnykh konservantiv dlia zberihannia plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 41 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 41
Початкова сторінка: 41
Кінцева сторінка: 41
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770.
2. Войтко Х., & Кухтин М. Д. (2021). Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 48-48.
References: 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770.
2. Voitko Kh., & Kukhtyn M. D. (2021). Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 48-48.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.