Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162
 
| Titre: | Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів | 
| Autre(s) titre(s): | Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products | 
| Auteur(s): | Дутка, Р. М. Dutka, R. M. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Дутка Р. М. Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів / Р. М. Дутка // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 41. — (Вода і харчова промисловість). | 
| Bibliographic description (International): | Dutka R. M. (2023) Pidbir efektyvnykh konservantiv dlia zberihannia plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 41 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | 
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Date de publication: | 24-mai-2023 | 
| Date of entry: | 19-jui-2023 | 
| Editeur: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 41 | 
| Start page: | 41 | 
| End page: | 41 | 
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162 | 
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 | 
| References (Ukraine): | 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770. 2. Войтко Х., & Кухтин М. Д. (2021). Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 48-48. | 
| References (International): | 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770. 2. Voitko Kh., & Kukhtyn M. D. (2021). Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 48-48. | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Collection(s) : | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | 
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41.pdf | 309,94 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41.djvu | 18,22 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41__COVER.png | 488,54 kB | image/png | Voir/Ouvrir | 
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
