Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162
Titel: | Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів |
Övriga titlar: | Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products |
Författare: | Дутка, Р. М. Dutka, R. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дутка Р. М. Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів / Р. М. Дутка // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 41. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Dutka R. M. (2023) Pidbir efektyvnykh konservantiv dlia zberihannia plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 41 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Utgivningsdatum: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-jul-2023 |
Utgivare: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 41 |
Start page: | 41 |
End page: | 41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770. 2. Войтко Х., & Кухтин М. Д. (2021). Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 48-48. |
References (International): | 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770. 2. Voitko Kh., & Kukhtyn M. D. (2021). Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 48-48. |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41.pdf | 309,94 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41.djvu | 18,22 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41__COVER.png | 488,54 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!