Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162
| Tytuł: | Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів |
| Inne tytuły: | Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products |
| Authors: | Дутка, Р. М. Dutka, R. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дутка Р. М. Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів / Р. М. Дутка // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 41. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Dutka R. M. (2023) Pidbir efektyvnykh konservantiv dlia zberihannia plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [Selection of effective preservatives for storage of fruit and berry semi-finished products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 41 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 24-maj-2023 |
| Date of entry: | 19-lip-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 41 |
| Główna strona: | 41 |
| Strona końcowa: | 41 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42162 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770. 2. Войтко Х., & Кухтин М. Д. (2021). Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 48-48. |
| References: | 1. de Jesus J. H. F., Szilágyi I. M., Regdon Jr G., & Cavalheiro E. T. G. (2021). Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates. Food Chemistry, 337, 127770. 2. Voitko Kh., & Kukhtyn M. D. (2021). Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 48-48. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41.pdf | 309,94 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41.djvu | 18,22 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Dutka_R_M-Selection_of_effective_preservatives_41__COVER.png | 488,54 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi