Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175
| Назва: | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка |
| Інші назви: | Milk whey fermented beverage with increased protein content |
| Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Чижевська, М. М. Datsyshyn, K. Ye. Chyzhevska, M. M. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Бібліографічний опис: | Дацишин К. Є. Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка / Катерина Євгенівна Дацишин, М. М. Чижевська // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 54. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Datsyshyn K. Ye., Chyzhevska M. M. (2023) Syrovatkovy fermentovanyi napii iz pidvyshchenym vmistom bilka [Milk whey fermented beverage with increased protein content]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 54 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 24-тра-2023 |
| Дата внесення: | 19-лип-2023 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| УДК: | 637.344 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 54 |
| Початкова сторінка: | 54 |
| Кінцева сторінка: | 54 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Перелік літератури: | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. |
| References: | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.djvu | 16,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54__COVER.png | 451,23 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.