Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | |
dc.contributor.author | Чижевська, М. М. | |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. Ye. | |
dc.contributor.author | Chyzhevska, M. M. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:10Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:10Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Дацишин К. Є. Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка / Катерина Євгенівна Дацишин, М. М. Чижевська // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 54. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175 | - |
dc.format.extent | 54 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка | |
dc.title.alternative | Milk whey fermented beverage with increased protein content | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.344 | |
dc.relation.references | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. | |
dc.relation.referencesen | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. | |
dc.identifier.citationen | Datsyshyn K. Ye., Chyzhevska M. M. (2023) Syrovatkovy fermentovanyi napii iz pidvyshchenym vmistom bilka [Milk whey fermented beverage with increased protein content]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 54 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 54 | |
dc.citation.epage | 54 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.djvu | 16,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54__COVER.png | 451,23 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.