Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна
dc.contributor.authorЧижевська, М. М.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K. Ye.
dc.contributor.authorChyzhevska, M. M.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:10Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:10Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationДацишин К. Є. Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка / Катерина Євгенівна Дацишин, М. М. Чижевська // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 54. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175-
dc.format.extent54
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleСироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка
dc.title.alternativeMilk whey fermented beverage with increased protein content
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.344
dc.relation.references1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press.
dc.relation.referencesen1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press.
dc.identifier.citationenDatsyshyn K. Ye., Chyzhevska M. M. (2023) Syrovatkovy fermentovanyi napii iz pidvyshchenym vmistom bilka [Milk whey fermented beverage with increased protein content]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 54 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage54
dc.citation.epage54
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.