このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175
タイトル: | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка |
その他のタイトル: | Milk whey fermented beverage with increased protein content |
著者: | Дацишин, Катерина Євгенівна Чижевська, М. М. Datsyshyn, K. Ye. Chyzhevska, M. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Дацишин К. Є. Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка / Катерина Євгенівна Дацишин, М. М. Чижевська // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 54. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Datsyshyn K. Ye., Chyzhevska M. M. (2023) Syrovatkovy fermentovanyi napii iz pidvyshchenym vmistom bilka [Milk whey fermented beverage with increased protein content]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 54 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
発行日: | 24-5月-2023 |
Date of entry: | 19-7月-2023 |
出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 637.344 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 54 |
Start page: | 54 |
End page: | 54 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. |
References (International): | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.djvu | 16,69 kB | DjVu | 見る/開く | |
MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54__COVER.png | 451,23 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。