กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175
| ชื่อเรื่อง: | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Milk whey fermented beverage with increased protein content |
| ผู้แต่ง: | Дацишин, Катерина Євгенівна Чижевська, М. М. Datsyshyn, K. Ye. Chyzhevska, M. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дацишин К. Є. Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка / Катерина Євгенівна Дацишин, М. М. Чижевська // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 54. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Datsyshyn K. Ye., Chyzhevska M. M. (2023) Syrovatkovy fermentovanyi napii iz pidvyshchenym vmistom bilka [Milk whey fermented beverage with increased protein content]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 54 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| วันที่เผยแพร่: | 24-พฤษ-2023 |
| Date of entry: | 19-กรก-2023 |
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 637.344 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 54 |
| Start page: | 54 |
| End page: | 54 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42175 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. |
| References (International): | 1. Deeth H., & Bansal N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London : Academic Press. |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.pdf | 285,91 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54.djvu | 16,69 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| MNTK_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_fermented_beverage_54__COVER.png | 451,23 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น