Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180

Назва: Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання
Інші назви: Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage
Автори: Арутюнян, Д. А.
Покотило, Олег Степанович
Arutyunyan, D. A.
Pokotylo, O. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Арутюнян Д. А. Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 59. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Vmist volohy u tverdomu syri hauda v protsesi dozrivannia i zberihannia [Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 59 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 637.3.07
665.11
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 59
Початкова сторінка: 59
Кінцева сторінка: 59
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44
References: 1. Kukhtyn M. D. Hihiienichne i tekhnolohichne normuvannia psykhrotrofnoi mikroflory moloka, M. D. Kukhtyn, O. S. Pokotylo, Yu. B. Perkii, Yu. V. Horiuk, Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2015, V. 21, No 3, P. 38-44
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.