Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180
| Tytuł: | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання |
| Inne tytuły: | Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage |
| Authors: | Арутюнян, Д. А. Покотило, Олег Степанович Arutyunyan, D. A. Pokotylo, O. S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Арутюнян Д. А. Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 59. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Vmist volohy u tverdomu syri hauda v protsesi dozrivannia i zberihannia [Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 59 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 24-maj-2023 |
| Date of entry: | 19-lip-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 637.3.07 665.11 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 59 |
| Główna strona: | 59 |
| Strona końcowa: | 59 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44 |
| References: | 1. Kukhtyn M. D. Hihiienichne i tekhnolohichne normuvannia psykhrotrofnoi mikroflory moloka, M. D. Kukhtyn, O. S. Pokotylo, Yu. B. Perkii, Yu. V. Horiuk, Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2015, V. 21, No 3, P. 38-44 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Arutyunyan_D_A-Moisture_content_in_hard_59.pdf | 306,58 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Arutyunyan_D_A-Moisture_content_in_hard_59.djvu | 21,41 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Arutyunyan_D_A-Moisture_content_in_hard_59__COVER.png | 478,96 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi