Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180

Tytuł: Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання
Inne tytuły: Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage
Authors: Арутюнян, Д. А.
Покотило, Олег Степанович
Arutyunyan, D. A.
Pokotylo, O. S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Арутюнян Д. А. Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 59. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Vmist volohy u tverdomu syri hauda v protsesi dozrivannia i zberihannia [Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 59 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 637.3.07
665.11
Strony: 1
Zakres stron: 59
Główna strona: 59
Strona końcowa: 59
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44
References: 1. Kukhtyn M. D. Hihiienichne i tekhnolohichne normuvannia psykhrotrofnoi mikroflory moloka, M. D. Kukhtyn, O. S. Pokotylo, Yu. B. Perkii, Yu. V. Horiuk, Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2015, V. 21, No 3, P. 38-44
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi