Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрутюнян, Д. А.
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович
dc.contributor.authorArutyunyan, D. A.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:10Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:10Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationАрутюнян Д. А. Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 59. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180-
dc.format.extent59
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleВміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання
dc.title.alternativeMoisture content in hard gouda cheese during ripening and storage
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.3.07
dc.subject.udc665.11
dc.relation.references1. Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn M. D. Hihiienichne i tekhnolohichne normuvannia psykhrotrofnoi mikroflory moloka, M. D. Kukhtyn, O. S. Pokotylo, Yu. B. Perkii, Yu. V. Horiuk, Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2015, V. 21, No 3, P. 38-44
dc.identifier.citationenArutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Vmist volohy u tverdomu syri hauda v protsesi dozrivannia i zberihannia [Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 59 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage59
dc.citation.epage59
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.