Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арутюнян, Д. А. | |
dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | |
dc.contributor.author | Arutyunyan, D. A. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:10Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:10Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Арутюнян Д. А. Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 59. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42180 | - |
dc.format.extent | 59 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | |
dc.title.alternative | Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.3.07 | |
dc.subject.udc | 665.11 | |
dc.relation.references | 1. Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока / М. Д. Кухтин, О. С. Покотило, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 38-44 | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M. D. Hihiienichne i tekhnolohichne normuvannia psykhrotrofnoi mikroflory moloka, M. D. Kukhtyn, O. S. Pokotylo, Yu. B. Perkii, Yu. V. Horiuk, Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2015, V. 21, No 3, P. 38-44 | |
dc.identifier.citationen | Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Vmist volohy u tverdomu syri hauda v protsesi dozrivannia i zberihannia [Moisture content in hard gouda cheese during ripening and storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 59 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 59 | |
dc.citation.epage | 59 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Arutyunyan_D_A-Moisture_content_in_hard_59.pdf | 306,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Arutyunyan_D_A-Moisture_content_in_hard_59.djvu | 21,41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Arutyunyan_D_A-Moisture_content_in_hard_59__COVER.png | 478,96 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.