Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176
| Başlık: | Роль води в утворені тіста для борошняних виробів |
| Diğer Başlıklar: | The role of water in the formation of dough for flour products |
| Yazarlar: | Карпик, Г. В. Стасюк, М. В. Karpyk, N. V. Stasiuk, M. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Роль води в утворені тіста для борошняних виробів / Г. В. Карпик, М. В. Стасюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 55. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk N. V., Stasiuk M. V. (2023) Rol vody v utvoreni tista dlia boroshnianykh vyrobiv [The role of water in the formation of dough for flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 55 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Yayın Tarihi: | 24-May-2023 |
| Date of entry: | 19-Tem-2023 |
| Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664.661 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 55 |
| Start page: | 55 |
| End page: | 55 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.pdf | 303,88 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.djvu | 14,72 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.