Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176
Full metadata record
| DC pole | Hodnota | Jazyk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карпик, Г. В. | |
| dc.contributor.author | Стасюк, М. В. | |
| dc.contributor.author | Karpyk, N. V. | |
| dc.contributor.author | Stasiuk, M. V. | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:10Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-19T06:38:10Z | - |
| dc.date.created | 2023-05-24 | |
| dc.date.issued | 2023-05-24 | |
| dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Роль води в утворені тіста для борошняних виробів / Г. В. Карпик, М. В. Стасюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 55. — (Вода і харчова промисловість). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176 | - |
| dc.format.extent | 55 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
| dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
| dc.title | Роль води в утворені тіста для борошняних виробів | |
| dc.title.alternative | The role of water in the formation of dough for flour products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.661 | |
| dc.identifier.citationen | Karpyk N. V., Stasiuk M. V. (2023) Rol vody v utvoreni tista dlia boroshnianykh vyrobiv [The role of water in the formation of dough for flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 55 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| dc.citation.spage | 55 | |
| dc.citation.epage | 55 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
| Vyskytuje se v kolekcích: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.pdf | 303,88 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.djvu | 14,72 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.