Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176
| Tytuł: | Роль води в утворені тіста для борошняних виробів |
| Inne tytuły: | The role of water in the formation of dough for flour products |
| Authors: | Карпик, Г. В. Стасюк, М. В. Karpyk, N. V. Stasiuk, M. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Роль води в утворені тіста для борошняних виробів / Г. В. Карпик, М. В. Стасюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 55. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk N. V., Stasiuk M. V. (2023) Rol vody v utvoreni tista dlia boroshnianykh vyrobiv [The role of water in the formation of dough for flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 55 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 24-maj-2023 |
| Date of entry: | 19-lip-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664.661 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 55 |
| Główna strona: | 55 |
| Strona końcowa: | 55 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.pdf | 303,88 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.djvu | 14,72 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi