Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176
Titulua: | Роль води в утворені тіста для борошняних виробів |
Beste titulu batzuk: | The role of water in the formation of dough for flour products |
Egilea: | Карпик, Г. В. Стасюк, М. В. Karpyk, N. V. Stasiuk, M. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Роль води в утворені тіста для борошняних виробів / Г. В. Карпик, М. В. Стасюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 55. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karpyk N. V., Stasiuk M. V. (2023) Rol vody v utvoreni tista dlia boroshnianykh vyrobiv [The role of water in the formation of dough for flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 55 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Gordailuaren-data: | 24-May-2023 |
Date of entry: | 19-Jul-2023 |
Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 55 |
Start page: | 55 |
End page: | 55 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.pdf | 303,88 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.djvu | 14,72 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.