Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176
Título : | Роль води в утворені тіста для борошняних виробів |
Otros títulos : | The role of water in the formation of dough for flour products |
Autor : | Карпик, Г. В. Стасюк, М. В. Karpyk, N. V. Stasiuk, M. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Роль води в утворені тіста для борошняних виробів / Г. В. Карпик, М. В. Стасюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 55. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karpyk N. V., Stasiuk M. V. (2023) Rol vody v utvoreni tista dlia boroshnianykh vyrobiv [The role of water in the formation of dough for flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 55 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Fecha de publicación : | 24-may-2023 |
Date of entry: | 19-jul-2023 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 55 |
Start page: | 55 |
End page: | 55 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42176 |
ISBN : | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.pdf | 303,88 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55.djvu | 14,72 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
MNTK_2023_Karpyk_N_V-The_role_of_water_in_the_formation_55__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.