Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42156
| Назва: | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками |
| Інші назви: | Relevance of rye-wheat bread production with various phytoadditives |
| Автори: | Процак, П. В. Protsak, P. V. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Процак П. В. Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками / П. В. Процак // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Protsak P. V. (2023) Aktualnist vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba z riznymy fitodobavkamy [Relevance of rye-wheat bread production with various phytoadditives]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 35 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 24-тра-2023 |
| Дата внесення: | 19-лип-2023 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 35 |
| Початкова сторінка: | 35 |
| Кінцева сторінка: | 35 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42156 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Перелік літератури: | 1. Lialyk A., Pokotylo O., Kukhtyn M., Beyko L., Horiuk Y., Dobrovolska S., & Mazur O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. 2. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 3. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. |
| References: | 1. Lialyk A., Pokotylo O., Kukhtyn M., Beyko L., Horiuk Y., Dobrovolska S., & Mazur O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. 2. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 3. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35.pdf | 285,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35.djvu | 18,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35__COVER.png | 484,42 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.