Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42156
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Процак, П. В. | |
dc.contributor.author | Protsak, P. V. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:08Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Процак П. В. Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками / П. В. Процак // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42156 | - |
dc.format.extent | 35 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | |
dc.title.alternative | Relevance of rye-wheat bread production with various phytoadditives | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Lialyk A., Pokotylo O., Kukhtyn M., Beyko L., Horiuk Y., Dobrovolska S., & Mazur O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. | |
dc.relation.references | 2. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. | |
dc.relation.references | 3. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
dc.relation.referencesen | 1. Lialyk A., Pokotylo O., Kukhtyn M., Beyko L., Horiuk Y., Dobrovolska S., & Mazur O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. | |
dc.relation.referencesen | 2. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
dc.identifier.citationen | Protsak P. V. (2023) Aktualnist vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba z riznymy fitodobavkamy [Relevance of rye-wheat bread production with various phytoadditives]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 35 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 35 | |
dc.citation.epage | 35 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35.pdf | 285,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35.djvu | 18,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35__COVER.png | 484,42 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.