Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42156
| Başlık: | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | 
| Diğer Başlıklar: | Relevance of rye-wheat bread production with various phytoadditives | 
| Yazarlar: | Процак, П. В. Protsak, P. V.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Процак П. В. Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками / П. В. Процак // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість). | 
| Bibliographic description (International): | Protsak P. V. (2023) Aktualnist vyrobnytstva zhytno-pshenychnoho khliba z riznymy fitodobavkamy [Relevance of rye-wheat bread production with various phytoadditives]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 35 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023  | 
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Yayın Tarihi: | 24-May-2023 | 
| Date of entry: | 19-Tem-2023 | 
| Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A.,  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023  | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 35 | 
| Start page: | 35 | 
| End page: | 35 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42156 | 
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023  | 
| References (Ukraine): | 1. Lialyk A., Pokotylo O., Kukhtyn M., Beyko L., Horiuk Y., Dobrovolska S., & Mazur O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. 2. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 3. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.  | 
| References (International): | 1. Lialyk A., Pokotylo O., Kukhtyn M., Beyko L., Horiuk Y., Dobrovolska S., & Mazur O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222. 2. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 3. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35.pdf | 285,46 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35.djvu | 18,82 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| MNTK_2023_Protsak_P_V-Relevance_of_rye_wheat_bread_35__COVER.png | 484,42 kB | image/png | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.