Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42165
 
| Title: | Роль мікробіоти кефіру у формувані органолептичних властивостей | 
| Other Titles: | The role of microbiota of kefir in the formation of organoleptic properties | 
| Authors: | Дутчак, Н. Я. Dutchak, N. Y. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Дутчак Н. Я. Роль мікробіоти кефіру у формувані органолептичних властивостей / Н. Я. Дутчак // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 44. — (Вода і харчова промисловість). | 
| Bibliographic description (International): | Dutchak N. Y. (2023) Rol mikrobioty kefiru u formuvani orhanoleptychnykh vlastyvostei [The role of microbiota of kefir in the formation of organoleptic properties]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 44 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | 
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | 
| Issue Date: | 24-Μαΐ-2023 | 
| Date of entry: | 19-Ιου-2023 | 
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 44 | 
| Start page: | 44 | 
| End page: | 44 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42165 | 
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 | 
| References (Ukraine): | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Tomar, O., AKARCA, G., ÇAĞLAR, A., Beykaya, M., & GÖK, V. (2019). The effects of kefir grain and starter culture on kefir produced from cow and buffalo milk during storage periods. Food Science and Technology, 40, 238-244. | 
| References (International): | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Tomar, O., AKARCA, G., ÇAĞLAR, A., Beykaya, M., & GÖK, V. (2019). The effects of kefir grain and starter culture on kefir produced from cow and buffalo milk during storage periods. Food Science and Technology, 40, 238-244. | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) | 
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Dutchak_N_Y-The_role_of_microbiota_of_44.pdf | 285,62 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| MNTK_2023_Dutchak_N_Y-The_role_of_microbiota_of_44.djvu | 18,38 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| MNTK_2023_Dutchak_N_Y-The_role_of_microbiota_of_44__COVER.png | 494,6 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε | 
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
