このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017
 
| タイトル: | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | 
| その他のタイトル: | Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages | 
| 著者: | Грановська, Д. Granovskaya, D. | 
| Affiliation: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Грановська Д. Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас / Грановська Д. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 49–50. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | 
| Bibliographic description (International): | Granovskaya D. (2020) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky varenokopchenykh kovbas [Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 49-50 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | 
| Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| 発行日: | 23-4月-2020 | 
| Date of entry: | 4-6月-2020 | 
| 出版者: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 | 
| UDC: | 619 614.31 637.524.075 664 | 
| キーワード: | ковбаси м'ясо ідентифікація sausages meat identification | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 49-50 | 
| Start page: | 49 | 
| End page: | 50 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | 
| References (Ukraine): | 1. Спосіб визначення ступеня свіжості м’яса птиці фотометричним методом / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко Патент України на корисну модель 97932, МПК G01N 33/12 (2006.01). – № u 2014 11788; заявл. 31.10.2012; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7 2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60. 3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). | 
| References (International): | 1. Sposib vyznachennia stupenia svizhosti miasa ptytsi fotometrychnym metodom, N.M. Bohatko, N.V. Bukalova, T.M. Prylipko Patent Ukrainy na korysnu model 97932, MPK G01N 33/12 (2006.01), № u 2014 11788; Decl. 31.10.2012; Publ. 10.04.2015, Bull. No  7 2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60. 3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| 出現コレクション: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) | 
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50.pdf | 583,37 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50.djvu | 38,88 kB | DjVu | 見る/開く | |
| PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50__COVER.png | 446,3 kB | image/png | 見る/開く | 
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
