Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017
Назва: | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас |
Інші назви: | Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages |
Автори: | Грановська, Д. Granovskaya, D. |
Приналежність: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Бібліографічний опис: | Грановська Д. Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас / Грановська Д. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 49–50. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Granovskaya D. (2020) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky varenokopchenykh kovbas [Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 49-50 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 4-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
УДК: | 619 614.31 637.524.075 664 |
Теми: | ковбаси м'ясо ідентифікація sausages meat identification |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 49-50 |
Початкова сторінка: | 49 |
Кінцева сторінка: | 50 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Спосіб визначення ступеня свіжості м’яса птиці фотометричним методом / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко Патент України на корисну модель 97932, МПК G01N 33/12 (2006.01). – № u 2014 11788; заявл. 31.10.2012; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7 2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60. 3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). |
References: | 1. Sposib vyznachennia stupenia svizhosti miasa ptytsi fotometrychnym metodom, N.M. Bohatko, N.V. Bukalova, T.M. Prylipko Patent Ukrainy na korysnu model 97932, MPK G01N 33/12 (2006.01), № u 2014 11788; Decl. 31.10.2012; Publ. 10.04.2015, Bull. No 7 2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60. 3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50.pdf | 583,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50.djvu | 38,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50__COVER.png | 446,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.