Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017

Назва: Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас
Інші назви: Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages
Автори: Грановська, Д.
Granovskaya, D.
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Бібліографічний опис: Грановська Д. Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас / Грановська Д. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 49–50. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Granovskaya D. (2020) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky varenokopchenykh kovbas [Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 49-50 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 619
614.31
637.524.075
664
Теми: ковбаси
м'ясо
ідентифікація
sausages
meat
identification
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 49-50
Початкова сторінка: 49
Кінцева сторінка: 50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Спосіб визначення ступеня свіжості м’яса птиці фотометричним методом / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко Патент України на корисну модель 97932, МПК G01N 33/12 (2006.01). – № u 2014 11788; заявл. 31.10.2012; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7
2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60.
3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016).
References: 1. Sposib vyznachennia stupenia svizhosti miasa ptytsi fotometrychnym metodom, N.M. Bohatko, N.V. Bukalova, T.M. Prylipko Patent Ukrainy na korysnu model 97932, MPK G01N 33/12 (2006.01), № u 2014 11788; Decl. 31.10.2012; Publ. 10.04.2015, Bull. No 7
2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60.
3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.