Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрановська, Д.
dc.contributor.authorGranovskaya, D.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:15Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:15Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationГрановська Д. Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас / Грановська Д. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 49–50. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017-
dc.format.extent49-50
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectковбаси
dc.subjectм'ясо
dc.subjectідентифікація
dc.subjectsausages
dc.subjectmeat
dc.subjectidentification
dc.titleОрганолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас
dc.title.alternativeOrganoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc619
dc.subject.udc614.31
dc.subject.udc637.524.075
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Спосіб визначення ступеня свіжості м’яса птиці фотометричним методом / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко Патент України на корисну модель 97932, МПК G01N 33/12 (2006.01). – № u 2014 11788; заявл. 31.10.2012; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7
dc.relation.references2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60.
dc.relation.references3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016).
dc.relation.referencesen1. Sposib vyznachennia stupenia svizhosti miasa ptytsi fotometrychnym metodom, N.M. Bohatko, N.V. Bukalova, T.M. Prylipko Patent Ukrainy na korysnu model 97932, MPK G01N 33/12 (2006.01), № u 2014 11788; Decl. 31.10.2012; Publ. 10.04.2015, Bull. No 7
dc.relation.referencesen2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60.
dc.relation.referencesen3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016).
dc.identifier.citationenGranovskaya D. (2020) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky varenokopchenykh kovbas [Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 49-50 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет
dc.contributor.affiliationPodilsky State Agrarian and Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage49
dc.citation.epage50
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.