Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грановська, Д. | |
dc.contributor.author | Granovskaya, D. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:15Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:15Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Грановська Д. Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас / Грановська Д. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 49–50. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32017 | - |
dc.format.extent | 49-50 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | ковбаси | |
dc.subject | м'ясо | |
dc.subject | ідентифікація | |
dc.subject | sausages | |
dc.subject | meat | |
dc.subject | identification | |
dc.title | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | |
dc.title.alternative | Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 619 | |
dc.subject.udc | 614.31 | |
dc.subject.udc | 637.524.075 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Спосіб визначення ступеня свіжості м’яса птиці фотометричним методом / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко Патент України на корисну модель 97932, МПК G01N 33/12 (2006.01). – № u 2014 11788; заявл. 31.10.2012; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7 | |
dc.relation.references | 2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60. | |
dc.relation.references | 3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). | |
dc.relation.referencesen | 1. Sposib vyznachennia stupenia svizhosti miasa ptytsi fotometrychnym metodom, N.M. Bohatko, N.V. Bukalova, T.M. Prylipko Patent Ukrainy na korysnu model 97932, MPK G01N 33/12 (2006.01), № u 2014 11788; Decl. 31.10.2012; Publ. 10.04.2015, Bull. No 7 | |
dc.relation.referencesen | 2.Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V Features of the introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1.p.p.49-60. | |
dc.relation.referencesen | 3. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). | |
dc.identifier.citationen | Granovskaya D. (2020) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky varenokopchenykh kovbas [Organoleptic, physical and chemical indices of boiled smoked sausages]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 49-50 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.contributor.affiliation | Podilsky State Agrarian and Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 49 | |
dc.citation.epage | 50 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50.pdf | 583,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50.djvu | 38,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Granovskaya_D-Organoleptic_physical_49-50__COVER.png | 446,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.