Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38922

Název: Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів
Další názvy: Effective disinfection of eggs is the key to obtaining safe egg products
Autoři: Свергун, Жанна
Кухтин, Микола Дмитрович
Sverhun, Zhanna
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Свергун Ж. Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів / Жанна Свергун, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 52. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sverhun Z., Kukhtyn M. (2022) Efektyvna dezinfektsiia yaiets zaporuka otrymannia bezpechnykh yaiechnykh produktiv [Effective disinfection of eggs is the key to obtaining safe egg products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 52 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 22-zář-2022
Date of entry: 19-říj-2022
Nakladatel: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 52
Start page: 52
End page: 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38922
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
References (Ukraine): 1. Фотіна, Т. І., Касьяненко, О. І., Фотіна, Г. А., Дворська, Ю. Е. (2014). Епізоотологічне та епідеміологічне значення харчових бактеріальних патогенів. Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок, 15(2-3), 141-148.
2. Кухтин, М. Д., Перкій, Ю. Б., Семанюк, В. І., & Мурська, С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
References (International): 1. Fotina, T. I., Kasianenko, O. I., Fotina, H. A., Dvorska, Yu. E. (2014). Epizootolohichne ta epidemiolohichne znachennia kharchovykh bakterialnykh patoheniv. Naukovo-tekhnichnyi biuleten Instytutu biolohii tvaryn i DNDKI vetpreparativ ta kormovykh dobavok, 15(2-3), 141-148.
2. Kukhtyn, M. D., Perkii, Yu. B., Semaniuk, V. I., & Murska, S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.