Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38922
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свергун, Жанна | |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Sverhun, Zhanna | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:45Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:45Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Свергун Ж. Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів / Жанна Свергун, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 52. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38922 | - |
dc.format.extent | 52 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів | |
dc.title.alternative | Effective disinfection of eggs is the key to obtaining safe egg products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Фотіна, Т. І., Касьяненко, О. І., Фотіна, Г. А., Дворська, Ю. Е. (2014). Епізоотологічне та епідеміологічне значення харчових бактеріальних патогенів. Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок, 15(2-3), 141-148. | |
dc.relation.references | 2. Кухтин, М. Д., Перкій, Ю. Б., Семанюк, В. І., & Мурська, С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307. | |
dc.relation.referencesen | 1. Fotina, T. I., Kasianenko, O. I., Fotina, H. A., Dvorska, Yu. E. (2014). Epizootolohichne ta epidemiolohichne znachennia kharchovykh bakterialnykh patoheniv. Naukovo-tekhnichnyi biuleten Instytutu biolohii tvaryn i DNDKI vetpreparativ ta kormovykh dobavok, 15(2-3), 141-148. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kukhtyn, M. D., Perkii, Yu. B., Semaniuk, V. I., & Murska, S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307. | |
dc.identifier.citationen | Sverhun Z., Kukhtyn M. (2022) Efektyvna dezinfektsiia yaiets zaporuka otrymannia bezpechnykh yaiechnykh produktiv [Effective disinfection of eggs is the key to obtaining safe egg products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 52 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 52 | |
dc.citation.epage | 52 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sverhun_Z-Effective_disinfection_of_eggs_52.pdf | 259,21 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Sverhun_Z-Effective_disinfection_of_eggs_52.djvu | 19,64 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Sverhun_Z-Effective_disinfection_of_eggs_52__COVER.png | 472,26 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.