Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38922

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСвергун, Жанна
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorSverhun, Zhanna
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:45Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:45Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationСвергун Ж. Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів / Жанна Свергун, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 52. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38922-
dc.format.extent52
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleЕфективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів
dc.title.alternativeEffective disinfection of eggs is the key to obtaining safe egg products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Фотіна, Т. І., Касьяненко, О. І., Фотіна, Г. А., Дворська, Ю. Е. (2014). Епізоотологічне та епідеміологічне значення харчових бактеріальних патогенів. Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок, 15(2-3), 141-148.
dc.relation.references2. Кухтин, М. Д., Перкій, Ю. Б., Семанюк, В. І., & Мурська, С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
dc.relation.referencesen1. Fotina, T. I., Kasianenko, O. I., Fotina, H. A., Dvorska, Yu. E. (2014). Epizootolohichne ta epidemiolohichne znachennia kharchovykh bakterialnykh patoheniv. Naukovo-tekhnichnyi biuleten Instytutu biolohii tvaryn i DNDKI vetpreparativ ta kormovykh dobavok, 15(2-3), 141-148.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M. D., Perkii, Yu. B., Semaniuk, V. I., & Murska, S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
dc.identifier.citationenSverhun Z., Kukhtyn M. (2022) Efektyvna dezinfektsiia yaiets zaporuka otrymannia bezpechnykh yaiechnykh produktiv [Effective disinfection of eggs is the key to obtaining safe egg products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 52 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage52
dc.citation.epage52
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.