Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31810
Назва: | Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків |
Інші назви: | Useful properties of carrots and its use in the production of juices |
Автори: | Сельський, Володимир Романович Мурин, Т. Є. Selskyi, V. Muryn, T. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків / В. Р. Сельський, Т. Є. Мурин // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 231. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Selskyi V., Muryn T. (2020) Korysni vlastyvosti morkvy ta yii vykorystannia u vyrobnytstvi sokiv [Useful properties of carrots and its use in the production of juices]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 231 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 14-тра-2020 |
Дата внесення: | 3-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil; |
Часове охоплення: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 231 |
Початкова сторінка: | 231 |
Кінцева сторінка: | 231 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31810 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва/ Б. Л. Флауменбаум, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Г. П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006 – 400 с. |
References: | 1. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva/ B. L. Flaumenbaum, A. T. Bezusov, V. M. Storozhuk, H. P. Khomych, Odesa: Druk, 2006 – 400 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Selskyi_V-Useful_properties_of_carrots_231.pdf | 425,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Selskyi_V-Useful_properties_of_carrots_231.djvu | 17,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Selskyi_V-Useful_properties_of_carrots_231__COVER.png | 440,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.