Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31810
| Title: | Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків |
| Other Titles: | Useful properties of carrots and its use in the production of juices |
| Authors: | Сельський, Володимир Романович Мурин, Т. Є. Selskyi, V. Muryn, T. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків / В. Р. Сельський, Т. Є. Мурин // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 231. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Selskyi V., Muryn T. (2020) Korysni vlastyvosti morkvy ta yii vykorystannia u vyrobnytstvi sokiv [Useful properties of carrots and its use in the production of juices]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 231 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
| Issue Date: | 14-máj-2020 |
| Date of entry: | 3-jún-2020 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil; |
| Temporal Coverage: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 231 |
| Start page: | 231 |
| End page: | 231 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31810 |
| ISBN: | 978-966-305-093-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| References (Ukraine): | 1. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва/ Б. Л. Флауменбаум, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Г. П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006 – 400 с. |
| References (International): | 1. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva/ B. L. Flaumenbaum, A. T. Bezusov, V. M. Storozhuk, H. P. Khomych, Odesa: Druk, 2006 – 400 p. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| FAPMT_2020_Selskyi_V-Useful_properties_of_carrots_231.pdf | 425,02 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| FAPMT_2020_Selskyi_V-Useful_properties_of_carrots_231.djvu | 17,45 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| FAPMT_2020_Selskyi_V-Useful_properties_of_carrots_231__COVER.png | 440,38 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!