Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166
Назва: | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані |
Інші назви: | Innovative dish making technologies in a modern restaurant |
Автори: | Лялик, Анастасія Добровольська, Світлана Lialyk, Anastasiia Dobrovolska, Svitlana |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна |
Бібліографічний опис: | Лялик А. Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані / Анастасія Лялик, Світлана Добровольська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Lialyk A., Dobrovolska S. (2019) Innovatsiini tekhnolohii pryhotuvannia strav v suchasnomu restorani [Innovative dish making technologies in a modern restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 76-77 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 76-77 |
Початкова сторінка: | 76 |
Кінцева сторінка: | 77 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html |
Перелік літератури: | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. 2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html |
References: | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. 2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77.pdf | 659,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77.djvu | 30,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77__COVER.png | 422,36 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.