Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166

Tittel: Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані
Alternative titler: Innovative dish making technologies in a modern restaurant
Authors: Лялик, Анастасія
Добровольська, Світлана
Lialyk, Anastasiia
Dobrovolska, Svitlana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані / Анастасія Лялик, Світлана Добровольська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lialyk A., Dobrovolska S. (2019) Innovatsiini tekhnolohii pryhotuvannia strav v suchasnomu restorani [Innovative dish making technologies in a modern restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 76-77 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 76-77
Start page: 76
End page: 77
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL for reference material: http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
References (Ukraine): 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
References (International): 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright