Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166
Tittel: | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані |
Alternative titler: | Innovative dish making technologies in a modern restaurant |
Authors: | Лялик, Анастасія Добровольська, Світлана Lialyk, Anastasiia Dobrovolska, Svitlana |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані / Анастасія Лялик, Світлана Добровольська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lialyk A., Dobrovolska S. (2019) Innovatsiini tekhnolohii pryhotuvannia strav v suchasnomu restorani [Innovative dish making technologies in a modern restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 76-77 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivelsesdato: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Forlag: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 76-77 |
Start page: | 76 |
End page: | 77 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL for reference material: | http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html |
References (Ukraine): | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. 2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html |
References (International): | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. 2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77.pdf | 659,94 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77.djvu | 30,45 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77__COVER.png | 422,36 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright