Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія
dc.contributor.authorДобровольська, Світлана
dc.contributor.authorLialyk, Anastasiia
dc.contributor.authorDobrovolska, Svitlana
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:44Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:44Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationЛялик А. Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані / Анастасія Лялик, Світлана Добровольська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166-
dc.format.extent76-77
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.relation.urihttp://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
dc.relation.urihttp://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
dc.relation.urihttp://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
dc.titleІнноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані
dc.title.alternativeInnovative dish making technologies in a modern restaurant
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
dc.relation.references2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
dc.relation.references3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
dc.relation.references4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
dc.relation.referencesen1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
dc.relation.referencesen2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
dc.relation.referencesen3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
dc.relation.referencesen4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
dc.identifier.citationenLialyk A., Dobrovolska S. (2019) Innovatsiini tekhnolohii pryhotuvannia strav v suchasnomu restorani [Innovative dish making technologies in a modern restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 76-77 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationГалицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage76
dc.citation.epage77
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.