Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія | |
dc.contributor.author | Добровольська, Світлана | |
dc.contributor.author | Lialyk, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Dobrovolska, Svitlana | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані / Анастасія Лялик, Світлана Добровольська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166 | - |
dc.format.extent | 76-77 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.relation.uri | http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi | |
dc.relation.uri | http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html | |
dc.relation.uri | http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html | |
dc.title | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані | |
dc.title.alternative | Innovative dish making technologies in a modern restaurant | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. | |
dc.relation.references | 2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi | |
dc.relation.references | 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html | |
dc.relation.references | 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html | |
dc.relation.referencesen | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. | |
dc.relation.referencesen | 2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi | |
dc.relation.referencesen | 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html | |
dc.relation.referencesen | 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Dobrovolska S. (2019) Innovatsiini tekhnolohii pryhotuvannia strav v suchasnomu restorani [Innovative dish making technologies in a modern restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 76-77 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 76 | |
dc.citation.epage | 77 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77.pdf | 659,94 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77.djvu | 30,45 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Lialyk_A-Innovative_dish_making_technologies_76-77__COVER.png | 422,36 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.