Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134
Назва: | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва |
Інші назви: | Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing |
Автори: | Корнєв, Р. Коваль, С. Korniev, R. Koval, S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Корнєв Р. Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва / Корнєв Р., Коваль С. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 256–257. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Korniev R., Koval S. (2021) Analiz osoblyvostei stvorennia hnuchkoho kharchovoho vyrobnytstva [Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 256-257 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 664 |
Теми: | харчове виробництво гнучке виробництво food manufacturing flexible manufacturing |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 256-257 |
Початкова сторінка: | 256 |
Кінцева сторінка: | 257 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ |
Перелік літератури: | 1. Наталя Кузьо. Гнучкість, яка рятує виробництво автентичних продуктів / Агробізнес сьогодні. – Режим доступу: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , - Дата перегляду: 10.04.2021 2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Режим доступу: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Дата перегляду: 10.04.2021 |
References: | 1. Natalia Kuzo. Hnuchkist, yaka riatuie vyrobnytstvo avtentychnykh produktiv, Ahrobiznes sohodni, Access mode: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , Date of appeal: 10.04.2021 2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Access mode: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Date of appeal: 10.04.2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Korniev_R-Analysis_of_the_features_256-257.pdf | 492,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Korniev_R-Analysis_of_the_features_256-257.djvu | 36,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Korniev_R-Analysis_of_the_features_256-257__COVER.png | 1,04 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.