Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134

Назва: Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва
Інші назви: Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing
Автори: Корнєв, Р.
Коваль, С.
Korniev, R.
Koval, S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Корнєв Р. Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва / Корнєв Р., Коваль С. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 256–257. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Korniev R., Koval S. (2021) Analiz osoblyvostei stvorennia hnuchkoho kharchovoho vyrobnytstva [Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 256-257 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 28-кві-2021
Дата внесення: 12-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
УДК: 664
Теми: харчове виробництво
гнучке виробництво
food manufacturing
flexible manufacturing
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 256-257
Початкова сторінка: 256
Кінцева сторінка: 257
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html
https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/
Перелік літератури: 1. Наталя Кузьо. Гнучкість, яка рятує виробництво автентичних продуктів / Агробізнес сьогодні. – Режим доступу: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , - Дата перегляду: 10.04.2021
2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Режим доступу: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Дата перегляду: 10.04.2021
References: 1. Natalia Kuzo. Hnuchkist, yaka riatuie vyrobnytstvo avtentychnykh produktiv, Ahrobiznes sohodni, Access mode: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , Date of appeal: 10.04.2021
2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Access mode: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Date of appeal: 10.04.2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.