Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнєв, Р.
dc.contributor.authorКоваль, С.
dc.contributor.authorKorniev, R.
dc.contributor.authorKoval, S.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2021 року
dc.coverage.temporal28-29 April 2021
dc.date.accessioned2021-12-12T18:54:03Z-
dc.date.available2021-12-12T18:54:03Z-
dc.date.created2021-04-28
dc.date.issued2021-04-28
dc.identifier.citationКорнєв Р. Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва / Корнєв Р., Коваль С. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 256–257. — (Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134-
dc.format.extent256-257
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
dc.relation.urihttp://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html
dc.relation.urihttps://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/
dc.subjectхарчове виробництво
dc.subjectгнучке виробництво
dc.subjectfood manufacturing
dc.subjectflexible manufacturing
dc.titleАналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва
dc.title.alternativeAnalysis of the features of creation of flexible food manufacturing
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Наталя Кузьо. Гнучкість, яка рятує виробництво автентичних продуктів / Агробізнес сьогодні. – Режим доступу: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , - Дата перегляду: 10.04.2021
dc.relation.references2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Режим доступу: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Дата перегляду: 10.04.2021
dc.relation.referencesen1. Natalia Kuzo. Hnuchkist, yaka riatuie vyrobnytstvo avtentychnykh produktiv, Ahrobiznes sohodni, Access mode: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , Date of appeal: 10.04.2021
dc.relation.referencesen2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Access mode: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Date of appeal: 10.04.2021
dc.identifier.citationenKorniev R., Koval S. (2021) Analiz osoblyvostei stvorennia hnuchkoho kharchovoho vyrobnytstva [Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 256-257 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage256
dc.citation.epage257
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.