Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134

Titel: Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва
Sonstige Titel: Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing
Autor(en): Корнєв, Р.
Коваль, С.
Korniev, R.
Koval, S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Корнєв Р. Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва / Корнєв Р., Коваль С. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 256–257. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Korniev R., Koval S. (2021) Analiz osoblyvostei stvorennia hnuchkoho kharchovoho vyrobnytstva [Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 256-257 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Erscheinungsdatum: 28-Apr-2021
Date of entry: 12-Dez-2021
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 664
Stichwörter: харчове виробництво
гнучке виробництво
food manufacturing
flexible manufacturing
Number of pages: 2
Page range: 256-257
Start page: 256
End page: 257
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
URL for reference material: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html
https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/
References (Ukraine): 1. Наталя Кузьо. Гнучкість, яка рятує виробництво автентичних продуктів / Агробізнес сьогодні. – Режим доступу: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , - Дата перегляду: 10.04.2021
2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Режим доступу: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Дата перегляду: 10.04.2021
References (International): 1. Natalia Kuzo. Hnuchkist, yaka riatuie vyrobnytstvo avtentychnykh produktiv, Ahrobiznes sohodni, Access mode: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , Date of appeal: 10.04.2021
2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Access mode: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Date of appeal: 10.04.2021
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.