Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134
Tytuł: | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва |
Inne tytuły: | Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing |
Authors: | Корнєв, Р. Коваль, С. Korniev, R. Koval, S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Корнєв Р. Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва / Корнєв Р., Коваль С. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 256–257. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Korniev R., Koval S. (2021) Analiz osoblyvostei stvorennia hnuchkoho kharchovoho vyrobnytstva [Analysis of the features of creation of flexible food manufacturing]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 256-257 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 28-kwi-2021 |
Date of entry: | 12-gru-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 664 |
Słowa kluczowe: | харчове виробництво гнучке виробництво food manufacturing flexible manufacturing |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 256-257 |
Główna strona: | 256 |
Strona końcowa: | 257 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36134 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Związane URL literatura: | http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Наталя Кузьо. Гнучкість, яка рятує виробництво автентичних продуктів / Агробізнес сьогодні. – Режим доступу: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , - Дата перегляду: 10.04.2021 2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Режим доступу: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Дата перегляду: 10.04.2021 |
References: | 1. Natalia Kuzo. Hnuchkist, yaka riatuie vyrobnytstvo avtentychnykh produktiv, Ahrobiznes sohodni, Access mode: http://agro-business.com.ua/agro/ekonomichnyi-hektar/item/19437-hnuchkist-iaka-riatuie-vyrobnytstvo-avtentychnykh-produktiv.html , Date of appeal: 10.04.2021 2. Jim Oko. Flexible Food Manufacturing: 5 ‘Blind Spots’ That Can Hurt Your Ability to Adapt to the Market, APR 8, 2021/ - Access mode: https://stellarfoodforthought.net/category/food-process-packaging-engineering/ - Date of appeal: 10.04.2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Korniev_R-Analysis_of_the_features_256-257.pdf | 492,78 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Korniev_R-Analysis_of_the_features_256-257.djvu | 36,74 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Korniev_R-Analysis_of_the_features_256-257__COVER.png | 1,04 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi