Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27792
Назва: | Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну |
Інші назви: | Problem of antibacterial substances in frozen fish imports in Ukraine |
Автори: | Малімон, З. В. Кухтин, Микола Дмитрович Malimon, Z. V. Kukhtyn, M. D. |
Приналежність: | Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Малімон З. В. Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну / З. В. Малімон, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Malimon Z. V., Kukhtyn M. D. (2018) Problema zalyshkiv antybakterialnykh substantsii u zamorozhenii rybi importovanii v Ukrainu [Problem of antibacterial substances in frozen fish imports in Ukraine]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 113-114 |
Початкова сторінка: | 113 |
Кінцева сторінка: | 114 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27792 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.018 |
Перелік літератури: | 1. Usydus, Z., Szlinder-Richert, J., Polak-Juszczak, L., Kanderska, J., Adamczyk, M., & Malesa-Ciecwierz, M. (2008). Food of marine origin: between benefits and potential risks. Food Chemistry, 111, 556–563. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.018 2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M., Hunchak, V., & Kushnir V. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1, 402–408. doi: 10.15421/2018_228 3. Kovalenko, V. L., Kovalenko, P. L., Ponomarenko, G. V., Kukhtyn, M. D., Midyk, S. V., Horiuk, Yu. V., & Garkavenko, V.M. (2018). Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1 , 402–408. doi: 10.15421/2018_248 4. Akinbowale, O. L., Peng, H., & Barton, M. D. (2007). Antimicrobial resistance in bacteria isolated from aquaculture sources in Australia. Journal of Applied Microbiology, 100, 5, 1103-1113. doi: 10.1111/j.1365-2672.2006.02812.x 5. Bayer, E. V., Novozhitskaya, Yu. N., Shevchenko, L. V., & Mykhalska, V. M. (2017). Monitoring of residues of veterinary preparations in food products. Ukrainian Journal of Ecology, 7, (3), 251–257. doi: 10.15421/2017_76 6. Chen, H. (2014). Antibiotics in typical marine aquaculture farms surrounding Hailing Island, South China: Occurrence, bioaccumulation and human dietary exposure. Mar. Pollut. Bull., 3, 277–282. doi.org/10.1016/j.marpolbul.2014.10.053 7. Grigorakis, K., & Rigos, G. (2011). Aquaculture effects on environmental and public welfare – the case of Mediterranean mariculture. Chemosphere, 85, 6, 899–919. doi: 10.1016/j.chemosphere.2011.07.015 8. Kukhtyn, M., Berhilevych, O., Kravcheniuk, K., Shynkaruk, O., Horiuk, Y., & Semaniuk, N. (2017). Formation of biofilms on dairy equipment and the influence of disinfectants on them. Eastern- European journal of Enterprise Technologies, 5, 89, 26−33. doi: 10.15587/1729-4061.2017.110488. |
References: | 1. Usydus, Z., Szlinder-Richert, J., Polak-Juszczak, L., Kanderska, J., Adamczyk, M., & Malesa-Ciecwierz, M. (2008). Food of marine origin: between benefits and potential risks. Food Chemistry, 111, 556–563. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.018 2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M., Hunchak, V., & Kushnir V. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1, 402–408. doi: 10.15421/2018_228 3. Kovalenko, V. L., Kovalenko, P. L., Ponomarenko, G. V., Kukhtyn, M. D., Midyk, S. V., Horiuk, Yu. V., & Garkavenko, V.M. (2018). Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1 , 402–408. doi: 10.15421/2018_248 4. Akinbowale, O. L., Peng, H., & Barton, M. D. (2007). Antimicrobial resistance in bacteria isolated from aquaculture sources in Australia. Journal of Applied Microbiology, 100, 5, 1103-1113. doi: 10.1111/j.1365-2672.2006.02812.x 5. Bayer, E. V., Novozhitskaya, Yu. N., Shevchenko, L. V., & Mykhalska, V. M. (2017). Monitoring of residues of veterinary preparations in food products. Ukrainian Journal of Ecology, 7, (3), 251–257. doi: 10.15421/2017_76 6. Chen, H. (2014). Antibiotics in typical marine aquaculture farms surrounding Hailing Island, South China: Occurrence, bioaccumulation and human dietary exposure. Mar. Pollut. Bull., 3, 277–282. doi.org/10.1016/j.marpolbul.2014.10.053 7. Grigorakis, K., & Rigos, G. (2011). Aquaculture effects on environmental and public welfare – the case of Mediterranean mariculture. Chemosphere, 85, 6, 899–919. doi: 10.1016/j.chemosphere.2011.07.015 8. Kukhtyn, M., Berhilevych, O., Kravcheniuk, K., Shynkaruk, O., Horiuk, Y., & Semaniuk, N. (2017). Formation of biofilms on dairy equipment and the influence of disinfectants on them. Eastern- European journal of Enterprise Technologies, 5, 89, 26−33. doi: 10.15587/1729-4061.2017.110488. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Malimon_Z_V-Problem_of_antibacterial_113-114.pdf | 498,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Malimon_Z_V-Problem_of_antibacterial_113-114.djvu | 35,68 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Malimon_Z_V-Problem_of_antibacterial_113-114__COVER.png | 482,29 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.