Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35448
Назва: | Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача |
Інші назви: | Development of technology of sour milk cheese with the addition of apple filler |
Автори: | Рудяк, Наталія Кухтин, Микола Дмитрович Салата, Володимир Rudyak, Natalia Kukhtyn, Mykola Salata, Volodymyr |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Рудяк Н. Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача / Наталія Рудяк, Микола Кухтин, Володимир Салата // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 40. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Rudyak N., Kukhtyn M., Salata V. (2021) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho syru z dodavanniam yabluchnoho napovniuvacha [Development of technology of sour milk cheese with the addition of apple filler]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 20-тра-2021 |
Дата внесення: | 23-чер-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 40 |
Початкова сторінка: | 40 |
Кінцева сторінка: | 40 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35448 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo. O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 8 (3), 384−388 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
References: | 1. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo. O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 8 (3), 384−388 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Rudyak_N-Development_of_technology_of_40.pdf | 273,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Rudyak_N-Development_of_technology_of_40.djvu | 21,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Rudyak_N-Development_of_technology_of_40__COVER.png | 485,9 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.