Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35448
Fullstendig metadatavisning
DC Felt | Verdi | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудяк, Наталія | |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Салата, Володимир | |
dc.contributor.author | Rudyak, Natalia | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
dc.contributor.author | Salata, Volodymyr | |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | |
dc.date.issued | 2021-05-20 | |
dc.identifier.citation | Рудяк Н. Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача / Наталія Рудяк, Микола Кухтин, Володимир Салата // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 40. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35448 | - |
dc.format.extent | 40 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | |
dc.title | Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача | |
dc.title.alternative | Development of technology of sour milk cheese with the addition of apple filler | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo. O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 8 (3), 384−388 | |
dc.relation.references | 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo. O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 8 (3), 384−388 | |
dc.relation.referencesen | 2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257. | |
dc.identifier.citationen | Rudyak N., Kukhtyn M., Salata V. (2021) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho syru z dodavanniam yabluchnoho napovniuvacha [Development of technology of sour milk cheese with the addition of apple filler]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 40 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 40 | |
dc.citation.epage | 40 | |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Vises i samlingene: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Rudyak_N-Development_of_technology_of_40.pdf | 273,38 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
MNTK_2021_Rudyak_N-Development_of_technology_of_40.djvu | 21,97 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
MNTK_2021_Rudyak_N-Development_of_technology_of_40__COVER.png | 485,9 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright