Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35448

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorРудяк, Наталія
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorСалата, Володимир
dc.contributor.authorRudyak, Natalia
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.contributor.authorSalata, Volodymyr
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року
dc.coverage.temporal20-21 May 2021
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:46Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:46Z-
dc.date.created2021-05-20
dc.date.issued2021-05-20
dc.identifier.citationРудяк Н. Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача / Наталія Рудяк, Микола Кухтин, Володимир Салата // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 40. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35448-
dc.format.extent40
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
dc.titleРозробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача
dc.title.alternativeDevelopment of technology of sour milk cheese with the addition of apple filler
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo. O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 8 (3), 384−388
dc.relation.references2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo. O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 8 (3), 384−388
dc.relation.referencesen2. Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Yulia Horyuk, Olga Shved, Volodymyr Novikov (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of Food Science and Technology, 55 (1), 252–257.
dc.identifier.citationenRudyak N., Kukhtyn M., Salata V. (2021) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho syru z dodavanniam yabluchnoho napovniuvacha [Development of technology of sour milk cheese with the addition of apple filler]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 40 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage40
dc.citation.epage40
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Vises i samlingene:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright