Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455
Назва: | Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба |
Інші назви: | Influence of chemicals on diagents of bread diseases |
Автори: | Войтко, Христина Кухтин, Микола Дмитрович Voitko, Christina Kukhtyn, Mykola |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Войтко Х. Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба / Христина Войтко, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Voitko C., Kukhtyn M. (2021) Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba [Influence of chemicals on diagents of bread diseases]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 48 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 20-тра-2021 |
Дата внесення: | 23-чер-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 48 |
Початкова сторінка: | 48 |
Кінцева сторінка: | 48 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова та ін. - Херсон : Видавець ФОП Грінь Д.С., 2016. – 478с. |
References: | 1. Mikrobiolohiia kharchovykh vyrobnytstv [Text] : tutorial, L. V. Kapreliants, L. M. Pylypenko, A. V. Yehorova and other - Kherson : Vydavets FOP Hrin D.S., 2016, 478p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Voitko_C-Influence_of_chemicals_on_diagents_48.pdf | 271,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Voitko_C-Influence_of_chemicals_on_diagents_48.djvu | 17,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Voitko_C-Influence_of_chemicals_on_diagents_48__COVER.png | 440,51 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.