Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorВойтко, Христина
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorVoitko, Christina
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року
dc.coverage.temporal20-21 May 2021
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:48Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:48Z-
dc.date.created2021-05-20
dc.date.issued2021-05-20
dc.identifier.citationВойтко Х. Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба / Христина Войтко, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455-
dc.format.extent48
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
dc.titleВплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба
dc.title.alternativeInfluence of chemicals on diagents of bread diseases
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова та ін. - Херсон : Видавець ФОП Грінь Д.С., 2016. – 478с.
dc.relation.referencesen1. Mikrobiolohiia kharchovykh vyrobnytstv [Text] : tutorial, L. V. Kapreliants, L. M. Pylypenko, A. V. Yehorova and other - Kherson : Vydavets FOP Hrin D.S., 2016, 478p.
dc.identifier.citationenVoitko C., Kukhtyn M. (2021) Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba [Influence of chemicals on diagents of bread diseases]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 48 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage48
dc.citation.epage48
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Bildumetan azaltzen da:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.