Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455

Tytuł: Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба
Inne tytuły: Influence of chemicals on diagents of bread diseases
Authors: Войтко, Христина
Кухтин, Микола Дмитрович
Voitko, Christina
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Войтко Х. Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба / Христина Войтко, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Voitko C., Kukhtyn M. (2021) Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba [Influence of chemicals on diagents of bread diseases]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 48 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 20-maj-2021
Date of entry: 23-cze-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 48
Główna strona: 48
Strona końcowa: 48
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455
ISBN: 978-617-7875-17-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Wykaz piśmiennictwa: 1. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова та ін. - Херсон : Видавець ФОП Грінь Д.С., 2016. – 478с.
References: 1. Mikrobiolohiia kharchovykh vyrobnytstv [Text] : tutorial, L. V. Kapreliants, L. M. Pylypenko, A. V. Yehorova and other - Kherson : Vydavets FOP Hrin D.S., 2016, 478p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi